Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2019 17:05 - предложение за работа
Автор: kemanov7 Категория: Други   
Прочетен: 234 Коментари: 0 Гласове:
0



 ХЛЕБОКОМБИНАТ - ГРАД КЛАДНО ЧЕХИЯ
Хлебокомбината в град Кладно е завод произвеждащ над сто вида хляб и закуски за цяла Европа. Работи денонощно на непрекъснат режим на работа. Във завода работят над хиляда души персонал.
Работи се на поточни производствени линии където човешките дейности и манипулации са сведени до минимум и са прекалено лесни, прости и елементарни. Във завода е наставен двусменен режим на работа, което ще рече че има сутрешна смяна 12 часа започваща от 6.00 до 18.00 часа с две големи почивки от по 30 минути за обяд и няколко по малки от по 5-10 минутки за цигара и кафе, чисто се отработват 11 часа за смяна, и нощна смяна от 18.00 часа до 6.00 часа сутринта.
Работи се шест дни седмично, от понеделник до събота включително.
Неделя - почивен ден.
Неделя се отпочива.
Столицата Прага е една от най красивите европейски столици, на всеки кръгъл час разполагате с автобус и с влак до централната ЖП ГАРА - ПРАГА пътят е около 30 минутки.
Тоест за половин час можете да бъдете в центъра на Прага.
Във завода се приемат на работа граждани от всички държави на Европейския съюз, във това число и от Република България като пълноправна членка на Европейския съюз.
Без ограничение в националността
Без ограничение в етнос
Без ограничение - може и без чешки език
Без ограничение във възрастта
Украински и молдовански граждани се приемат само ако имат издадени двугодишни визи или постоянна адресна регистрация, така нареченият "трвали по бит"
Посрещането и настаняването се извършва в частни апартаменти, по два на стая, по четирима на апартамент като ползват общо кухня, баня, тоалетна и коридор.
Настаняваме още в модерен съвременен пенсион с отлични условия за живеене. Денонощна рецепция заредена с безалкохолни напитки, бира, закуски.
В завода първите един, два или три месеца са начални месеци и се възприемат като период през който новопостъпилите кадри се заучават. Започва се от най ниския клас КЛАС "С", след това във зависимост от бързината на възприятие на отделния човек той постепенно се подобрява и преминава в КЛАС "В", КЛАС "А", КЛАС "А+", КЛАС "А++" и най високата степен е КЛАС "А +++".
Заплащанията също непрекъснато се коригират във зависимост от растежа на работника.
Твърдата чиста заплата е в рамките между 1100 -1200 ЕВРО.
Това са 28,000 - 32,000 крони, чисти пари
Жилищният фонд е 4500 при настаняване в апартамент и 5,200 крони при настаняване на пенсион, е предварително сторниран и представената заплата е чиста. Това което реално получава човека и може да харчи.
Работи се на главен (основен) трудов договор, пълно здравно и пенсионно осигуряване.
Аванси се предоставят всяка седмица по 1000 крони които са напълно достатъчни за храна и безалкохолни напитки.
На работниците им се дотира обяда с над 80 % от реалната му цена а самите те доплащат в порядъка на около 20%, което е приблизително около 20 крони (няма и едно евро).
Полага се супа, основно ястие, салата и десерт , хляб, напитка.
Всеки ден има над десет основни ястия, един или два специалитети за деня, над петнадесет вида пресни салати. Там са поставени купички в които сами по ваш избор си избирате и насипвате съответно желаната салатка.
Има щанд за свободна продажба на закуски, цигари, безалкохолни, минерални води и др. точена кофола и др.
Кафето от автоматите е 1 крона.
(7,5 български стотинки).
Полага ви се още всеки ден по една специална чанта която ви се дава от завода, която имате право да си напълните с печива за вкъщи: франзели, кексчета, кроасани с шоколад, понички - без да плащате!!!
Безплатно за в къщи.
Транспорт се ползва градския транспорт като си закупувате съответната транспортна карта (300-500 крони за цял месец за всички видове транспортни средства (автобуси, трамвай, тролей).
Тези които ще бъдат настанени на частен апартамент трябва да си носят или закупят пълен спален комплект : във това число: възглавница, олекотен юрган, долен чаршаф, плик и калъфка. Ако не си носят тук в град Кладно могат да си закупят такъв за 20 ЕВРО.
Как се кандидатства,изпращате през месинджъра или вайбър вашия актуални снимки една паспортен формат и снимка в цял ръст, преснимана лична карта от двете страни, кратка автобиография най обща учил работил здравословно състояние дата на която можете да постъпите на работа, тел за връзка ,до ден ще се свържем с вас със конкретни предложения за работа.тел+вайбър +420792548798


Тагове:   работа,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kemanov7
Категория: Други
Прочетен: 62430
Постинги: 121
Коментари: 2
Гласове: 18
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930